Om MultiHuset

Om Lindholm Business Center

De lyse og nyindrettede kontorlokaler findes i størrelser, som kan dække behovet for såvel enkeltmandsvirksomheder som mellemstore virksomheder, som ønsker placering i et kontorfællesskab i Nyborg. 

Kontorfællesskab i Nyborg

Den største bygning fungerer som et lidt større kontorhotel i Nyborg og huser bl.a. Dansk Skoleidræt og 20 mindre virksomheder i et kontorfællesskab, hvor køkkener, toiletter og mødelokale er fælles. Her er et afslappet men samtidigt professionelt miljø i et kontorfællesskab, hvor man taler sammen og udveksler synspunkter og ideer på tværs af brancher. 

Unik beliggenhed

Kontorfællesskabet i Nyborg har en unik beliggenhed direkte i strandkanten med enestående udsigt over Nyborg Fjord til Slipshavn Skov og golfbanen. Her er rig mulighed for i en travl hverdag at klare hovedet med en spadseretur i skoven og langs vandet.

Her er luft og plads blandt andet til fri parkering direkte ved ejendommen, som nemt tilgås da der kun er 1800 meter til motorvejsafkørsel 45 Nyborg Ø og 2500 meter til banegården.

Historien

Fire kontorbygninger blev etableret i 1990 til brug for det store personale, som skulle stå for opførelsen af Storebæltsforbindelsen. På de tilstødende havnearealer blev elementer til forbindelsen fabrikeret og udskibet.

To af de fire kontorbygninger på Lindholm i Nyborg administreres under Lindholm Business Center. Her er hovedparten af den ene bygning udlejet til det børsnoterede Glunz & Jensen, som også har produktion i nærheden samt et mindre kontorfællesskab i Nyborg. De øvrige to bygninger ejes af henholdsvis APD Nyborg Havn og af lodsvirksomheden DanPilot.